Over ons & winkel bezoeken

Winkel / magazijn bezoeken (update 10 November 2020) 

 

In verband met het Coronavirus gaan de fysieke open magazijn dagen tot ieder geval Januari 2021 NIET meer door. Afhalen van bestellingen is in de periode ook NIET mogelijk. Wij houden u op de hoogte van eventuele veranderingen.

Online bestellingenblijven wij deze periode wel gewoon verwerken en versturen, zoals u van ons gewend bent.  In verband met de drukte in November en December raden wij u aan om tijdig te bestellen, daar leveringen met Post NL langer kunnen duren. 

 

Assortiment:

DeMiniaturenWinkel.nl heeft een groot assortiment aan miniaturen, schaalmodellen, modelbouw en speelgoed artikelen van diverse merken (o.a. Siku, Universal Hobbies, Britains, Ertl, Schuco, ReplicAgri, Bruder, Ros, Wiking, Rolly toys, Joal, Herpa, Noch, Busch, Weise Toys, NZG, Kids Globe, Evergreen, Vallejo, Humbrol, Italeri, Airfix, Revell, WSI, Vtech en Lego).

Het assortiment miniaturen bestaat uit landbouw, vrachtwagen, motor en grondverzet modellen. Wij hebben ook vele modelauto / autominiaturen van o.a. Minichamps, Autoart, Whitebox, Ixo, Norev, Bburago, Maisto, Oxford, Spark, M4, Welly, Motormax, Hotwheels en Solido. Voor de modelspoor- en modelbouwer hebben wij ook een ruim assortiment aan toebehoren.

(Telefonisch contact: +31 (0)599-85 37 86 Telefonisch bereikbaar: Ma - Fr tussen 10.00 uur en 15.00 uur) 

 

Winkel DeMiniaturenwinkel.nl