Over ons & winkel bezoeken

Winkel / magazijn bezoeken (update 31 juli 2020) 

 

In verband met het Coronavirus gaan de fysieke open magazijn dagen tot nader bericht niet door. Afhalen van bestellingen is in de periode ook niet mogelijk. Wij houden u op de hoogte van eventuele veranderingen. Online bestellingen blijven wij deze periode wel gewoon verwerken en versturen, zoals u van ons gewend bent.  

 

Onze webshop is 24/7 open, u kunt ons op de onderstaande momenten bezoeken op ons magazijn adres:

 

Adres:

Ter apelerstraat 23

9551XJ Laude / Sellingen

 

Dit is mogelijk op de volgende momenten:

 

Donderdag 23 april 18.00 uur tot 20.30 uur (komt te vervallen ivm. Coronavirus)

 

Assortiment:

DeMiniaturenWinkel.nl heeft een groot assortiment aan miniaturen, schaalmodellen, modelbouw en speelgoed artikelen van diverse merken (o.a. Siku, Universal Hobbies, Britains, Ertl, Schuco, ReplicAgri, Bruder, Ros, Wiking, Rolly toys, Joal, Herpa, Noch, Busch, Weise Toys, NZG, Kids Globe, Evergreen, Vallejo, Humbrol, Italeri, Airfix, Revell, WSI, Vtech en Lego).

Het assortiment miniaturen bestaat uit landbouw, vrachtwagen, motor en grondverzet modellen. Wij hebben ook vele modelauto / autominiaturen van o.a. Minichamps, Autoart, Whitebox, Ixo, Norev, Bburago, Maisto, Oxford, Spark, M4, Welly, Motormax, Hotwheels en Solido. Voor de modelspoor- en modelbouwer hebben wij ook een ruim assortiment aan toebehoren.

(Telefonisch contact: +31 (0)599-85 37 86 Telefonisch bereikbaar: Ma - Fr tussen 10.00 uur en 15.00 uur) 

 

Winkel DeMiniaturenwinkel.nl