Verzenden & retourneren

Bezorgkosten & levertijd Nederland

 

Tijdens het plaatsen van uw order kunt u kiezen voor betalen met IDEAL en bankoverschrijving. IDEAL / Bancontact orders geplaatst op werkdagen (maandag - vrijdag) voor 13.00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Bij een bankoverschrijving duurt de verwerking van de betaling 1 a 2 dagen. Levering geschiedt via Post NL. Dagelijks verzending van maandag tot en met vrijdag.

 • Gratis verzending  bij orders vanaf 100 euro of meer (binnen Nederland)
 • Gratis verzending bij orders vanaf 149 euro of meer (België & Duitsland)
 • Bezorgkosten Nederland bij betaling via IDEAL € 6,99  (levertijd 1-2 werkdagen)*
 • Bezorgkosten Nederland bij bankoverschrijving € 6,99  (levertijd 1-2  werkdagen)*

Afleveradres en gewenste bezorgdatum

Wij kunnen de bestellingen op elke gewenste plaats afleveren. Wij adviseren u een afleveradres op te geven waar het pakketje door de weeks afgeleverd kan worden. Gedurende het bestelproces kunt uw afleveradres aanpassen.

U kunt ook gedurende het bestelproces aangeven bij "opmerkingen" op welke dag u uw pakket wilt ontvangen. Wij houden hier dan rekening mee en zullen het pakket dan op het door u opgegeven datum afleveren.

Track & Trace – volg uw pakket!

Bij iedere bestelling ontvangt u een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u op de site van Post NL uw pakket volgen. Pakketten worden vaak ’s avonds verwerkt. Hierdoor kan het voorkomen dat uw track & trace nog niet actief is. U kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer u uw pakket na 3 dagen nog niet heeft ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Verzenden Buitenland

De Miniaturenwinkel.nl verzend ook bestellingen naar het buitenland. Hieronder vindt u een lijst met de bezorgkosten per land. In de lijst vindt u ook de levertijd in dagen gerekend vanaf de dag van ontvangst van uw betaling*.

 • België € 8,99 Gratis boven € 149,-  (levertijd 1/2 dagen)
 • Denemarken € 14,99  (levertijd 2/3 dagen)
 • Duitsland € 8,99 Gratis boven € 149,-  (levertijd 1/2 dagen)
 • Finland € 19,95  (levertijd 5 dagen)
 • Frankrijk € 14,95  (levertijd 3 dagen)
 • Italie € 14,95  (levertijd 4 dagen)
 • Luxemburg € 14,95  (levertijd 2/3 dagen)
 • Oostenrijk € 14,95  (levertijd 2/3 dagen)
 • Zweden € 19,95  (levertijd 2/3 dagen)

 

Afhalen?

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Omdat wij een webshop zijn, hebben wij geen winkel locatie en zijn wij niet ingericht op het af halen, maar op het verzenden van bestellingen. 

 

Retourneren

Wij leveren uitsluitend eersteklas artikelen, maar in bijzondere gevallen kan er toch reden zijn om het artikel te retourneren. Stuur ons in dat geval altijd eerst een e-mail met daarin uw ordernummer en het artikelnummer van het product welke u wilt retourneren. U kunt onze e-mail adres of contact formulier vinden op onze Klantenservice pagina

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening en wordt deze alleen geaccepteerd bij voldoende frankering. Vervolgens kan restitutie plaatsvinden van het aankoopbedrag.