Verzenden & retourneren

Bezorgkosten & levertijd Nederland

 

Wij zijn gesloten op Donderdag 13 & Vrijdag 14 mei. Bestellingen worden Maandag 17 mei weer verstuurd.

 

Het is momenteel nog steeds erg druk bij Post NL met de pakket verzendingen en zijn er hierdoor af en toe vertragingen. Wij versturen orders besteld voor 12.00 uur van maandag tot en met vrijdag, nog dezelfde dag. Echter kunnen wij niet garanderen dat uw pakket de volgende werkdag wordt geleverd door Post NL. 

 

Tijdens het plaatsen van uw order kunt u kiezen voor betalen met IDEAL en bankoverschrijving. IDEAL / Bancontact orders geplaatst op werkdagen (ma-vrij) voor 12.00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Bij een bankoverschrijving duurt de verwerking van de betaling 1 a 2 dagen. Levering geschiedt via Post NL. Dagelijks verzending van maandag tot en met vrijdag.

 • Gratis verzending  bij orders vanaf 100 euro of meer (binnen Nederland)
 • Gratis verzending bij orders vanaf 149 euro of meer (België & Duitsland)
 • Bezorgkosten Nederland bij betaling via IDEAL € 6,95  (levertijd 1-2 werkdagen)
 • Bezorgkosten Nederland bij bankoverschrijving € 6,95  (levertijd 1-2  werkdagen)

 

Afleveradres en gewenste bezorgdatum

Wij kunnen de bestellingen op elke gewenste plaats afleveren. Wij adviseren u een afleveradres op te geven waar het pakketje door de weeks afgeleverd kan worden. Gedurende het bestelproces kunt uw afleveradres aanpassen.

U kunt ook gedurende het bestelproces aangeven bij "opmerkingen" op welke dag u uw pakket wilt ontvangen. Wij houden hier dan rekening mee en zullen het pakket dan op het door u opgegeven datum afleveren.

Track & Trace – volg uw pakket!

Bij iedere bestelling ontvangt u een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u op de site van Post NL uw pakket volgen. Pakketten worden vaak ’s avonds verwerkt. Hierdoor kan het voorkomen dat uw track & trace nog niet actief is. U kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer u uw pakket na 3 dagen nog niet heeft ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Verzenden Buitenland

De Miniaturenwinkel.nl verzend ook bestellingen naar het buitenland. Hieronder vindt u een lijst met de bezorgkosten per land. In de lijst vindt u ook de levertijd in dagen gerekend vanaf de dag van ontvangst van uw betaling. I.v.m. de Coronavirus kunnen levertijden langer zijn dan normaal*.

 • België € 8,95 Gratis boven € 149,-  (levertijd 1/2 dagen*)
 • Denemarken € 14,95  (levertijd 2/3 dagen)
 • Duitsland € 8,95 Gratis boven € 149,-  (levertijd 1/2 dagen)
 • Finland € 19,95  (levertijd 5 dagen)
 • Frankrijk € 14,95  (levertijd 3 dagen)
 • Italie € 14,95  (levertijd 4 dagen)
 • Luxemburg € 14,95  (levertijd 2/3 dagen)
 • Oostenrijk € 14,95  (levertijd 2/3 dagen)
 • Zweden € 19,95  (levertijd 2/3 dagen)

 

Afhalen

In verband met het Corona virus is afhalen van bestellingen tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie hierover kunt u lezen op onze Bezoek winkel pagina

 

Retourneren

Wij leveren uitsluitend eersteklas artikelen, maar in bijzondere gevallen kan er toch reden zijn om het artikel te retourneren. Stuur ons in dat geval altijd eerst een e-mail met daarin uw ordernummer en het artikelnummer van het product welke u wilt retourneren. U kunt onze e-mail adres of contact formulier vinden op onze Klantenservice pagina

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening en wordt deze alleen geaccepteerd bij voldoende frankering. Vervolgens kan restitutie plaatsvinden van het aankoopbedrag.